Hír - 2023.11.21.

Etikus egészségügyi fejvadászat

A fejvadászat kiemelten kényes terület, az egészségügyi szektorban pedig még inkább előtérbe kerülnek az etikai kihívások. A MedConnect-nél elkötelezettek vagyunk az átlátható és fenntartható toborzás, az etikus egészségügyi fejvadászat mellett. Olvass tovább, máris megmutatjuk, milyen elvek mentén és milyen módszerekkel keressük a közvetítjuk az egészségügyi szakembereket.

Etikai kihívások az egészségügyben

A fejvadászat során számos szenzitív adattal és információval találkozunk, ezért nagyon szigorú etikai szabályokat fogalmaztunk meg saját magunkkal szemben, ezzel védve a megbízó intézményeket és kiközvetített orvosokat, egészségügyi szakdolgozókat.

Maximális diszkréció a teljes folyamat során

A személyes adatok biztonsága, a megbízóink elvárásai, a nyitott pozíciók, a versenypiaci kihívások és információk, illetve szakember oldalról a munkahely-váltási hajlandóság, a munkakörülményekre, bérezésre, egyéb juttatásokra vonatkozó igények vagy a szakmai hiányosságok ügyfeleink legféltettebb információi. A MedConnectnél alapvető elvünk, hogy ezeket ennek megfelelően is kezeljük. 

Az etikus egészségügyi fejvadászat alapelve, hogy nem készítünk nyilvános adatbázisokat, a kapott információkat kizárólag a toborzási folyamat szűk keretein belül használjuk fel és azokat soha nem tesszük közzé nyilvános helyen. Előzetes írásbeli engedély nélkül sehol nem tüntetjük fel megbízónkat, partnereinket és ügyfeleinket, ezzel is óvva a hosszútávon is jól működő kapcsolatot és ügyfeleink érdekeit. 

Elköteleződtünk a hazai egészségügy mellett

Hisszük, hogy a külföldön és nyugati klinikákon elérhető színvonalas munkakörülmények, a kiemelkedő bérezés és juttatási rendszer, a munka és magánélet egyensúlyának megteremtése, valamint a szakmai és emberi elismerés Magyarországon is elérhető. Az egyre inkább szaporodó nívós magánegészségügyi intézményekben könnyedén elérhető a nyugati életszínvonal. 

Az etikus egészségügyi fejvadászat keretén belül azzal is óvjuk a hazai egészségügyet, hogy a szakmailag rendkívül felkészült orvosainkat és szakdolgozókat nem közvetítjük külföldre. Mellette azonban segítünk a hazai karrierlehetőségek kiaknázásában, egyre feljebb és feljebb lépni a ranglétrán. Így a szakemberek országváltás nélkül érhetik el a megérdemelt és elvárt munkakörülményeket. A minőségi, nyugati színvonalú orvoslás pedig hazánkban is elérhető és fenntartható maradhat.

Az etikus egészségügyi fejvadászat célja

Az etikus egészségügyi fejvadászat célja, hogy hosszútávon fenntartható munkaerőt és karrierlehetőséget kínáljunk a hozzánk fordulóknak, legyen szó karriertervezésről, továbblépésről, a nyitott pozíciók betöltéséről vagy éppen az egészségügyben egyre gyakoribb kiégés megelőzéséről és kezeléséről. 

Az egészségügyi fejvadász szolgáltatásunkkal karrierjük minden szakaszában támogatjuk a hozzánk forduló orvosokat, szakdolgozókat. A személyes adatok, üzleti információk és a piaci verseny szabályainak betartásával pedig egyaránt támogatjuk őket céljaik elérésében.

Több mint 10 éves fejvadász tapasztalatunkkal már tudjuk, hogy ez a fajta etikus hozzáállás, a kölcsönös bizalom és a nyitott kommunikáció nemcsak a rövid távú célokat szolgálja. Hosszútávon minden résztvevő számára előnyös, mert kielégítőbb karrierlehetőséget, kiszámítható, magas színvonalú és elkötelezett, lojális munkaerőt teremt, ami az egész egészségügyi szektort képes erősíteni. 

Neked is segítünk megtalálni a legmegfelelőbb egészségügyi szakembert! 

Kérj ajánlatot »


A MedConnect blogja

A MedConnect blogja

Olvass még több aktualitásról, érdekességről és az új HR trendekről az egészségügy folyamatosan változó világából a MedConnect blogon!


MedConnect Blog

Legfrissebb hírek az egészségügyi HR világából.

Kapcsolatfelvétel