Onboarding támogatás

Onboarding tanácsadás egészségügyi intézményeknek

A legegyszerűbb megoldás a fluktuáció csökkentésére és az új kollégák csapatba illesztésére.

Onboarding támogatás

A jó tervezés fél siker

Sikeres beillesztés az álláshirdetéstől a próbaidő végéig

Az orvosok és egészségügyi szakdolgozók tudatos kiválasztása és az onboarding, azaz a beillesztési folyamat jelentősen befolyásolja a minőségi csapatmunkát és az üzleti sikereket.

Közel ezer orvos és egészségügyi szakdolgozó közvetítésének tapasztalatával pontosan látjuk, hogy mindegyikük igénye és élethelyzete más, és a különböző intézmények is sokszínű feltételekkel keresik az új kollégákat. Nem léteznek sablonmegoldások.

A jól felépített onboarding támogatással minden korábbinál gyorsabb és hatékonyabb a betanulás, rövidebb a tényleges termeléshez szükséges idő. A közös céllal való azonosulás pedig érezhetően növeli a lojalitást.

Onboarding támogatás

Teljes körű támogatás

Onboardinggal csökkentjük a fluktuációt, mert

  • Minimalizáljuk az együttműködési kockázatot Hozzáállás, kvalitás és képesség- és személyiségtesztek alapján szűrjük, mennyire illeszkedik a jelölt a csapatba.
  • A szervezet egyedi igényeihez igazítjuk a beillesztési tervet Még úgy is, ha egészségügyi intézményenként különbözőek a célok, az elvárások és az összeszokott team.
  • Egyedi motivációs tervvel segítjük a vezetőség munkáját Az új kollégára szabott útmutatóval könnyebb jobb teljesítményt elérni és hosszú távon növelni a lojalitást.
  • Időt és pénzt spórolunk megbízóinknak Jól tervezett onboardinggal gyorsabb a betanulás és a bevételtermelés is korábban kezdődik.
  • Szakértői támogatást adunk Igény esetén karrier coachinggal segítünk a szakmai elakadások feloldásában, az állásinterjúra való felkészülésben vagy a bértárgyalás mediálásában.
  • Óvjuk a magyar egészségügyet Elkötelezettek vagyunk a magasan kvalifikált, hazai szakemberek iránt, akik könnyebben azonosulnak a magyar vállalati kultúrával.
Onboarding támogatás

Szakmai vezetőnkről mondták

MedConnect

Az eredményes egészségügyi toborzó

Az egészségügy egy speciális terület, ezért a humán erőforrás menedzselése is rendhagyó szakmai tapasztalatot igényel.

A kiterjedt, kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolati háló, az egyetemekkel és orvosi szakiskolákkal való szoros partnerkapcsolat és a több ezer tagos szakmai csoport egyedülállóan sokoldalú lehetőséget kínál, hogy megtaláljuk a különböző pozíciókra tökéletesen megfelelő szakorvost és/vagy egészségügyi szakembert.

800+ sikeres toborzás
18+ év az egészségügyben
10+ év egészségügyi fejvadász tapasztalat
Puskás-Kiss Adrienn

Puskás-Kiss Adrienn

Szakmai vezető, Medical Recruiter Specialist


Linkedin Kapcsolatfelvétel

Segítünk eredményesen beilleszteni és évekig megtartani a jól kvalifikált egészségügyi szakdolgozókat.

Kapcsolatfelvétel