Rólunk

MedConnect

Egészségügyi fejvadászat

A humánerőforrás menedzsment egy rendkívül speciális területe, amit a jelenlegi adottságok még tovább nehezítenek. A globális orvos- és nővérigény óriási keresletet generál, miközben az egészségügyi szakemberek az anyagi és erkölcsi megbecsülés hiányáról panaszkodnak.

A MedConnect küldetése, hogy összekösse egymással az egészségügyi intézményeket az adott feladatkörre pontosan megfelelő, magasan kvalifikált hazai szakemberekkel.

Legyenek azok szakorvosok, rezidensek, általános orvosok, fogorvosok, egészségügyi szakdolgozók vagy éppen hazatérő orvosok és egészségügyi szakemberek.

Tény, hogy a hagyományos toborzási módszerek az egészségügy területén nem működnek. Az egészségügyi szakemberek nem a megszokott módon keresnek állást. Körükben a kiterjedt egészségügyi intézményi és közvetlen szakmai kapcsolatrendszer, az egyetemekkel és orvosi szakiskolákkal való szoros partnerkapcsolat hoz sikeres együttműködést.

A MedConnect pontosan erre alapoz.

Rólunk

Szakmai vezetőnk

Puskás-Kiss Adrienn

Szakmai vezetőnk, Puskás-Kiss Adrienn egészségügyi toborzó specialista. Több mint 18 év egészségügyi és több mint 10 év kifejezetten egészségügyi toborzás területén szerzett tapasztalata, a kölcsönös bizalomra épülő szakmai kapcsolati hálója és a több ezer tagos szakmai csoportok adminjaként az egészségügyi intézmények és a szakemberek igényeit és elvárásait is pontosan ismeri.

Adri 90%-os sikerrátája és szakmai berkekben közismerten mély piacismerete a garancia, hogy ha valaki, ő biztosan megtalálja az adott feladatra tökéletesen megfelelő egészségügyi szakembert.

800+ sikeres toborzás
18+ év az egészségügyben
10+ év egészségügyi fejvadász tapasztalat
Puskás-Kiss Adrienn

Puskás-Kiss Adrienn

Szakmai vezető, Medical Recruiter Specialist


Linkedin Kapcsolatfelvétel

Teljeskörű

Szakmai támogatás

A MedConnect nem egyszerű fejvadász szolgáltatás. A teljes folyamatot támogatjuk az ideális szervezeti struktúra összeállításával, az egészségügyi team toborzásával, mediációval és személyes coachinggal.

A sikeres egymásra találás után sem engedjük el ügyfeleink kezét. Számunkra fontos a folyamatos visszajelzést, és hogy tudjuk, az intézmények elégedettek az új kollégával és az egészségügyi szakemberek is megtalálták a számításaikat.

Támogatjuk a hazai egészségügyet, ezért nem közvetítünk magyar egészségügyi szakembereket külföldre.

Rólunk

Szakmai vezetőnkről mondták

Dolgozzunk együtt.

Írjon nekünk és visszahívjuk!

Kapcsolatfelvétel