Karrier coaching

Sikeres szakmai előrelépés az egészségügyben

Új út a boldogabb, kiegyensúlyozottabb munkahelye felé.

Karrier coaching

Lépjünk szintet

Személyre szabott karrier coaching teljes diszkrécióval

Az anyagi és erkölcsi megbecsülés hiánya, a karrierút megrekedése és a kiégés is visszatérő probléma a hozzánk forduló, munkahelyváltásra készülő orvosok és egészségügyi szakdolgozók körében.

A karrier coaching segítségével megadjuk a kellő motivációt a szakmai előre- vagy továbblépéshez. Jóval gyorsabban, mintha ezt ügyfeleinknek magunktól kellene megtenni.

Az egészségügy egy speciális terület, 10+ év egészségügyi toborzási tapasztalat alapján pedig látjuk a munkáltatói igények folyamatos változását is. A személyes erősségek és adottságok kiemelésével, valamint az egyéni célok és szükségletek figyelembe vételével azonban így is könnyedén megtalálható a vágyott biztonságérzetet adó egészségügyi munkahely. Akkor is, ha a szakmai előrelépés, a munka- és magánélet egyensúlyának megteremtése, a munkaerőpiacra való visszatérés vagy éppen a külföldről való hazaköltözés a cél.

Karrier coaching

Dolgozzunk együtt

Lendület adunk a szakmai fejlődéshez, mert

  • Segítünk kitűzni az új szakmai célokat Hosszabb kihagyás, karrierváltás, kiégés vagy szakmai elakadás esetén segítünk megtalálni a sikerhez vezető utat.
  • Helyreállítjuk és felépítjük a szakmai önértekelést A személyes erősségek és adottságok hangsúlyozásával minden korábbinál sikeresebb önéletrajzot állítunk össze.
  • Összehangoljuk a személyes és szakmai kihívásokat Természetes, hogy életünk során változnak a preferenciák, segítünk megtalálni azt a munkahelyet, ami ezt is figyelembe veszi.
  • Országelhagyás nélkül segítünk elérni a nemzetközi fizetést Magyarországon is léteznek anyagilag és erkölcsileg is elismerő egészségügyi munkahelyek, segítünk őket megtalálni.
  • Időt és pénzt spórolunk megbízóinknak Stabil alapokra építve gyors és sikeres a munkahelyváltás ajánlunk, amivel ügyfeleink éveket spórolnak.
  • Szakértői támogatást adunk Igény esetén segítünk a munkahelykeresésben, az interjúra való felkészülésben, a bértárgyalás mediálásában és az onboarding folyamatban is.
Karrier coaching

Szakmai vezetőnkről mondták

MedConnect

Az eredményes egészségügyi toborzó

Az egészségügy egy speciális terület, ezért a humán erőforrás menedzselése is rendhagyó szakmai tapasztalatot igényel.

A kiterjedt, kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolati háló, az egyetemekkel és orvosi szakiskolákkal való szoros partnerkapcsolat és a több ezer tagos szakmai csoport egyedülállóan sokoldalú lehetőséget kínál, hogy megtaláljuk a különböző pozíciókra tökéletesen megfelelő szakorvost és/vagy egészségügyi szakembert.

800+ sikeres toborzás
18+ év az egészségügyben
10+ év egészségügyi fejvadász tapasztalat
Puskás-Kiss Adrienn

Puskás-Kiss Adrienn

Szakmai vezető, Medical Recruiter Specialist


Linkedin Kapcsolatfelvétel

Segítünk megtalálni az anyagi és erkölcsi elvárásainak megfelelő munkahelyet!

Kapcsolatfelvétel