Szakorvosoknak

Szakmai és anyagi előrelépés Magyarországon belül

Segítünk elérni a vágyott szakorvosi pozíciót bárhol az országban.

A szakorvosoknak a szolgáltatás ingyenes.

Szakorvosoknak

Jöhet a következő szint

Cél az orvosszakmai csúcs

A szakmai fejlődés szakorvosként sem áll meg. Országszerte nívós és a legkorszerűbb orvostechnikai és diagnosztikai eszközökkel felszerelt klinikák keresnek vezető szakorvosokat és orvosigazgatókat. Küldetésünk, hogy összekössük őket egymással.

10 év orvostoborzó tapasztalat és közel 1000 sikeres közvetítés alapján egyedülálló mélységben értjük a szakorvosok szerteágazó igényeit és az egészségügyi szakma speciális nehézségeit. Legyen szó lokációs problémákról, fizetési igényről vagy éppen munkaidő beosztásról.

Az esetek 90%-ban megtaláljuk azt az egészségügyi intézményt, ahol a fejlődésre vágyó szakorvosaink szakmailag, anyagilag és erkölcsi elismerésben is jelentős szintet léphetnek.

 • szakorvosoknak
 • orvosi igazgatói állást keresőknek
 • főorvosoknak
 • GYES-ről visszatérőknek
 • külföldről hazatérőknek
Szakorvosoknak

Együtt lépünk előre

Megszerezzük a lehető legjobb szakorvosi pozíciót, mert

 • A legszínvonalasabb állásajánlatok közül válogatunk A nyilvánosan elérhető állások mellett a legújabb magánklinikák jövőbeli orvosigényeiről is korán értesülünk.
 • Összehangoljuk a szakmai és személyes célokat A pozíció és a bérigény mellett a lokációs és munkaidő beosztásra vonatkozó elvárásokat is figyelembe vesszük.
 • Többszörösen előszűrjük az elérhető állásokat Random álláshirdetések és időrabló interjúk helyett csak a pontosan megfelelő ajánlatokkal foglalkozunk.
 • Teljes körű diszkréciót biztosítunk Nem építünk nyilvános adatbázist, és maximális titoktartással dolgozunk.
 • Szakértői támogatást adunk Igény esetén karrier coachinggal segítünk a szakmai elakadások feloldásában, az állásinterjúra való felkészülésben vagy a bértárgyalás mediálásában.
 • Óvjuk a magyar egészségügyet Segítünk itthon elérni a nyugati életszínvonalat. Nem közvetítjük a képzett egészségügyi szakembereket külföldre.
Szakorvosoknak

Szakmai vezetőnkről mondták

MedConnect

Az eredményes egészségügyi toborzó

Az egészségügy egy speciális terület, ezért a humán erőforrás menedzselése is rendhagyó szakmai tapasztalatot igényel.

A kiterjedt, kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolati háló, az egyetemekkel és orvosi szakiskolákkal való szoros partnerkapcsolat és a több ezer tagos szakmai csoport egyedülállóan sokoldalú lehetőséget kínál, hogy megtaláljuk a különböző pozíciókra tökéletesen megfelelő szakorvost és/vagy egészségügyi szakembert.

800+ sikeres toborzás
18+ év az egészségügyben
10+ év egészségügyi fejvadász tapasztalat
Puskás-Kiss Adrienn

Puskás-Kiss Adrienn

Szakmai vezető, Medical Recruiter Specialist


Linkedin Kapcsolatfelvétel

Szakorvosoknak a szolgáltatás ingyenes.

Kapcsolatfelvétel