Fogorvosoknak

Jól fizető fogorvos-karrier Magyarországon

Álomállások álomfizetéssel bárhol az országban.

A fogorvosoknak a szolgáltatás ingyenes.

Fogorvosoknak

Valóban elérhető

Professzionális környezet nemzetközi bérezéssel

Országszerte egyre nő az igény a magánfogászati szolgáltatások iránt. A legmodernebb diagnosztikai eszközökkel, CAD/CAM gépekkel és akár helyben is elérhető CT-vel, OP és IO röntgennel felszerelt elegáns rendelőkben a fogorvosok feladata kizárólag a páciensek ellátása. Az ügyfélszerzést, az adminisztrációt, a technikai-, labor-, marketing- és ügyviteli feladatokat jól felépített, profi csapat menedzseli.

Küldetésünk, hogy összekössük ezeket a világszínvonalú fogászati szolgáltatásokat nyújtó klinikákat a hazai, magasan képzett fogorvosokkal.

A legkorszerűbb fogászati munkakörnyezet, a kiegyensúlyozott és előre tervezhető munkarend, az anyagilag és a szakmailag is támogató közeg motiváló alap a rezidens években és szakorvosként hosszútávon is minőségi életszínvonalat biztosít.

 • friss diplomásoknak
 • rezidens képzésben résztvevőknek
 • szakorvos jelölteknek
 • szakorvosoknak
 • GYES-ről visszatérőknek
 • külföldről hazatérőknek
Fogorvosoknak

Nem kell beérni kevesebbel

A legjobb fogorvosi állásokat is el lehet nyerni, mert

 • Nyugati színvonalú fogászati klinikák ajánlatai közül segítünk választani A nyilvánosan meghirdetett állások mellett a legújabb vagy még tervezés alatt lévő klinikák igényeiről is tudunk.
 • A személyes igényeit is figyelembe vesszük Az előre meghatározott kereteken belül keressük az ajánlatokat, vagy összehangoljuk azokat az intézmények igényeivel.
 • Országváltás nélkül segítünk elérni a nemzetközi fizetést A nyugodt légkör, az anyagilag, szakmailag és erkölcsileg is elismerő fogorvoslás itthon is elérhető.
 • Teljes körű diszkréciót biztosítunk Nem építünk nyilvános adatbázist, és maximális titoktartással dolgozunk.
 • Szakértői támogatást adunk Igény esetén karrier coachinggal segítünk a szakmai elakadások feloldásában, az állásinterjúra való felkészülésben vagy a bértárgyalás mediálásában.
 • Óvjuk a magyar egészségügyet A nemzetközi szintű fogorvosi karrier itthon is elérhető. Nem közvetítjük a magasan képzett szakorvosokat külföldre.
Fogorvosoknak

Szakmai vezetőnkről mondták

MedConnect

Az eredményes egészségügyi toborzó

Az egészségügy egy speciális terület, ezért a humán erőforrás menedzselése is rendhagyó szakmai tapasztalatot igényel.

A kiterjedt, kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolati háló, az egyetemekkel és orvosi szakiskolákkal való szoros partnerkapcsolat és a több ezer tagos szakmai csoport egyedülállóan sokoldalú lehetőséget kínál, hogy megtaláljuk a különböző pozíciókra tökéletesen megfelelő szakorvost és/vagy egészségügyi szakembert.

800+ sikeres toborzás
18+ év az egészségügyben
10+ év egészségügyi fejvadász tapasztalat
Puskás-Kiss Adrienn

Puskás-Kiss Adrienn

Szakmai vezető, Medical Recruiter Specialist


Linkedin Kapcsolatfelvétel

Fogorvosoknak a szolgáltatás ingyenes.

Kapcsolatfelvétel