Egészségügyi szervezetfejlesztés

Hatékonyságfejlesztés egészségügyi intézményeknek

Összeállítjuk a legeredményesebb egészségügyi teamet.

Egészségügyi szervezetfejlesztés

A célra fókuszálunk

Teljes körű egészségügyi szervezetfejlesztés

Az egészségügyben talán minden más területnél fontosabb az összehangolt és szakmailag kifogástalan csapatmunka, amit csak tovább nehezít az állandósuló orvos- és nővérhiány.

18+ egészségügy intézményekben és klinikákon eltöltött év tapasztalata alapján már kiismertük a piacot. Látjuk a sarokpontokat, amelyek elengedhetetlenek a produktív folyamatokhoz, a minőségi páciens ellátáshoz és az orvosok és egészségügyi szakemberek harmonikus együttműködéséhez.

Missziónk, hogy a hozzánk forduló klinikákon a lehető leghatékonyabb és szakmailag összehangolt orvosi teamet állítsuk össze. Így a klinikák is elérik a kitűzött üzleti céljaikat és színvonalas betegellátással és egészségügyi szolgáltatásokkal támogathatják a magyar egészségügyet.

 • látványos növekedés
 • új rendszerek
 • hatékonyabb folyamatok
 • csökkenő fluktuáció
 • együttműködő munkakapcsolatok
 • rugalmas alkalmazkodás
Egészségügyi szervezetfejlesztés

Dolgozzunk együtt

Sikeresebbé fejlesztjük a klinikákat, mert

 • Összehangoljuk az üzleti célokat a piaci sajátosságokkal Minden szervezet más, az igényekhez igazítjuk a folyamatokat és a speciális humánerőforrás-igényt.
 • Jól képzett egészségügyi szakemberekre építünk A klinika sikere nagyban függ az orvosoktól és szakdolgozóktól. Segítünk a legjobb kollégák kiválasztásban.
 • Összeállítjuk az orvosi és szakmai teamet 10+ év egészségügyi fejvadász tapasztalatunkra és szakmai kapcsolati hálónkra építve megtaláljuk az ideális munkatársakat.
 • Időt és pénzt spórolunk megbízóinknak Klinikára szabott szervezetfejlesztési tervet dolgozunk ki, és folyamatosan visszajelzéssel támogatjuk a bevezetést.
 • Szakértői támogatást adunk Igény esetén segítünk az egészségügyi fejvadászatban, a mediálásban és végig kísérjük az onboarding folyamatot.
 • Óvjuk a magyar egészségügyet A nemzetközi szintű fogorvosi karrier itthon is elérhető. Nem közvetítjük a magasan képzett szakorvosokat külföldre.
Egészségügyi szervezetfejlesztés

Szakmai vezetőnkről mondták

MedConnect

Az eredményes egészségügyi toborzó

Az egészségügy egy speciális terület, ezért a humán erőforrás menedzselése is rendhagyó szakmai tapasztalatot igényel.

A kiterjedt, kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolati háló, az egyetemekkel és orvosi szakiskolákkal való szoros partnerkapcsolat és a több ezer tagos szakmai csoport egyedülállóan sokoldalú lehetőséget kínál, hogy megtaláljuk a különböző pozíciókra tökéletesen megfelelő szakorvost és/vagy egészségügyi szakembert.

800+ sikeres toborzás
18+ év az egészségügyben
10+ év egészségügyi fejvadász tapasztalat
Puskás-Kiss Adrienn

Puskás-Kiss Adrienn

Szakmai vezető, Medical Recruiter Specialist


Linkedin Kapcsolatfelvétel

Segítünk összeállítani az ideális orvosi teamet és hatékonyabbá tenni a szervezeti folyamatokat.

Kapcsolatfelvétel