Általános orvosoknak

Izgalmas és tartalmas rezidens évek országváltás nélkül

Megtaláljuk az igényekhez és szakmai célokhoz passzoló egészségügyi intézményt.

Általános orvosoknak

Lépjünk szintet

Professzionális szakmai felkészülés nyugati körülmények között

Az erkölcsi és anyagi megbecsülés részleteges vagy teljes hiánya több helyen felbukkanhat az egészségügyben. A hosszú várólisták miatt pedig a páciensek részéről is egyre nő az igény a magánorvosi szolgáltatások iránt. A magán egészségügyi intézményekben való elhelyezkedés általános orvosként és rezidensként azonban ennél jóval több lehetőséget is tartogat.

A legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel és orvosi műszerekkel felszerelt akkreditált partnereink tárt karokkal várják a kisebb vagy akár nagyobb tapasztalattal rendelkező orvosokat, rezidenseket. Küldetésünk, hogy összekössük őket egymással.

Óriási lehetőség ez a korai orvosi években, mert az innovatív körülmények között, tapasztalt és szakmailag is elismert szakorvosok mellett töltött rezidens évek kitűnő alapot adnak a szakvizsgára való felkészüléshez, és általános orvosként is minőségi életszínvonalat biztosítanak.

 • friss diplomásoknak
 • rezidens képzésben résztvevőknek
 • szakorvos jelölteknek
 • szakirányt váltóknak
 • GYES-ről visszatérőknek
 • külföldről hazatérőknek
Általános orvosoknak

Lépjünk kapcsolatba

Segítünk jól elhelyezkedni, mert

 • A szakmai és magánéleti célokat is figyelembe vesszük A klinikák igényei rendkívül sokfélék, segítünk összehangolni ezeket a személyes elvárásokkal.
 • Megbízható és elismert egészségügyi intézményeknek közvetítünk Egyre több magánklinika nyílik, de csak a szakmailag is magas minőséget képviselő intézményeknek ajánlunk orvost.
 • Országváltás nélkül segítünk elérni a nemzetközi fizetést A nyugodt légkör, az anyagilag, szakmailag és erkölcsileg is elismerő orvoslás itthon is elérhető.
 • Teljes körű diszkréciót biztosítunk Nem építünk nyilvános adatbázist, és maximális titoktartással dolgozunk.
 • Szakértői támogatást adunk Igény esetén karrier coachinggal segítünk a szakmai elakadások feloldásában, az állásinterjúra való felkészülésben vagy a bértárgyalás mediálásában.
 • Óvjuk a magyar egészségügyet Segítünk itthon elérni a nyugati életszínvonalat. Nem közvetítjük a képzett egészségügyi szakembereket külföldre.
Általános orvosoknak

Szakmai vezetőnkről mondták

MedConnect

Az eredményes egészségügyi toborzó

Az egészségügy egy speciális terület, ezért a humán erőforrás menedzselése is rendhagyó szakmai tapasztalatot igényel.

A kiterjedt, kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolati háló, az egyetemekkel és orvosi szakiskolákkal való szoros partnerkapcsolat és a több ezer tagos szakmai csoport egyedülállóan sokoldalú lehetőséget kínál, hogy megtaláljuk a különböző pozíciókra tökéletesen megfelelő szakorvost és/vagy egészségügyi szakembert.

800+ sikeres toborzás
18+ év az egészségügyben
10+ év egészségügyi fejvadász tapasztalat
Puskás-Kiss Adrienn

Puskás-Kiss Adrienn

Szakmai vezető, Medical Recruiter Specialist


Linkedin Kapcsolatfelvétel

Orvosoknak a szolgáltatás ingyenes.

Kapcsolatfelvétel